НАРОДЪТ затова го избра! РАДЕВ към МУТРИТЕ: Да напълнят ЧЕКМЕДЖЕТАТА на БЪЛГАРИТЕ, а не своите, като изсмукват тези на Народа. Готов съм на диалог с партиите за бъдещето на страната, но само след оставка. ВИДЕО:

Народът затова го избра!

Радев към мутрите:„Хората с пълните чекмеджета трябва да поканят тези от площада с празните чекмеджета – е, няма как да стане! Единственият изход от политическата криза е оставка веднага. Всяка власт трябва да води регулярен диалог с гражданите, не да ги залива с пропаганда за небивали успехи. Управляващите трябва да работят така, че да се пълнят чекмеджетата на гражданите, а не да ги изсмукват, за да пълнят своите“, заяви в Трявна президентът Румен Радев.

Той беше в града по повод Славейковите празници, но коментира и политическата ситуация в страната. Радев продължи:

„Не приемам тази опорка, която цели да представи кризата като конфликт между президент и премиер. Това не е конфликт между две личности и сблъсък между две институции, това е сблъсък на народа с мафиотизираното управление“.

Според него времето за диалог с управляващите е изтекло, а упорството им тласкало България към безизходица. Държавният глава бил готов на диалог с партиите за бъдещето на страната, но само след оставка на изпълнителната власт.
Видео:https://www.facebook.com/1saggitarius/videos/3290444507735312/

 
НЕ на мутрата Борисов и мафията ГЕРБ
Публична група · 32 113 членове

Присъединяване към групата

Мафията няма място в България
 

Подобни новини

Оставете коментар