МУТРАТА БАНДИТ пак се подигра на българите. За него случаят с ШКАФЧЕТО бил приключен. КОЙ си ти бе МУТРО, че ще приключваш случая. ПРОКУРАТУРАТА днес е твоя, но утре си в ЗАТВОРА. Президентът РАДЕВ му пратил КРАСАВИЦАТА, която аранжирала ШКАФЧЕТО. Мама ти и мутра.

Мутрата Бандит пак се подигра на българите.

За него случаят с шкафчето бил приключен.

Кой си ти бе Мутро, че ще приключваш случая.

Прокуратурата днес е твоя, но утре си в затвора.

Президентът Радев му пратил красавицата, която аранжирала шкафчето.

Мама ти и мутра.

Подробностите:Мутрата Бойко Борисов отговори на призива на президента Румен Радев да бъде изяснена цялата истина около снимките на чекмеджето с пачки в спалнята на резиденция „Бояна“ и записите с гласа на министър-председателя.

„Много пъти съм изяснил как коварно неговите хора, най-близкото му обкръжение, по един много елементарен начин с една прекрасна госпожа, която дойде и нащрака в мое отсъствие всичките тези работи“, отсече Бандита по адрес на държавния глава пред журналисти по време на поредната строителна инспекция.

По думите на Мутрата всичко това е „ченгеджийска операция“, която е направена фантастично.

„По перфектен начин, шапка им свалям, много добре бяха изучили ситуацията. Години наред са се готвили за един подобен момент. Грешката им беше, че пуснаха клипа, в който се снима спалнята, къщата, сервизните помощения в мое отсъствие. Ако е имало пари, злато, диаманти в едно чекмедже… След като всички знаят, че касата там е пред вратата“, аргументира се Бандита и отново визирайки Радев уточни: „Не случайно само той го повтаря, защото най-близкото му обкръжение го свърши“.

Когато записите и снимките изтекоха през юли, Борисов се появи в централата на ГЕРБ, съпровождан от депутати и министри. Тогава за първи път почти призна, че записите и снимките са автентични или поне снимката, на която той спи гол. След това разказал на съпартийците си, че автор на снимките е Цветан Цветанов. По време на кампанията за евроизборите щабът на ГЕРБ заседавал в дома му в Бояна. А тоалетната била на втория етаж. Под предлог, че отива до тоалетната, Цветанов нащракал снимките. Никой от присъстващите не задал уточняващ въпрос, а всички кимали в съгласие.

Днес Мутрата не коментира по същество и изтеклите записи с неговия глас, в които нарежда държавна институция да удари частен бизнес и псува лидери на европейски държави и евродепутати. Вместо това отново нападна президента Радев.

„Същото със записите – някой записвал, пущал нещо незаконно. А неговите записи, в които той хъка, мъка със смс-ите и прикриването на проверка са със законни специални разузнавателни средства?! Като говорим за едните записи, да говорим и за другите. Полза има ли от това? Не! За мен случаят е приключен, взел съм си поуката“, категоричен е Борисов.


Подобни новини

Оставете коментар