Волгин: МУТРАТА ТУСК и останалите МУТРИ в Европейската Народна партия подкрепиха МУТРАТА БАНДИТ Борисов, защото ……. който си купи ОЦЕЛЯВАНЕТО във ВЛАСТТА с 8 самолета F 16, МИЛИАРДИТЕ ще плащат всички българи. ГОСПОДИ, моля те спаси ни от всички тези МУТРИ.

Мутрата Туск и останалите мутри в Европейската Народна партия подкрепиха мутрата бандит Борисов, който си купи оцеляването във властта с 8 самолета F 16.

Милиардите ще плащат всички българи.

Господи, моля те спаси ни от всички тези мутри.

Петър Волгин:
Тази новина я посвещавам специално на онези, които се прекланяха пред Доналд Туск и припадаха от умиление, защото произнесъл на български речта си при откриването на нашето Европредседателство.
Ето го вашият идол. Най-обикновен брюкселски лицемер.Вероятно презира Борисов, но публично му се мазни, защото още смята, че ГЕРБ има електорална тежест.
Тази новина е и за онези, които се надяват, че „Европата“, „Брюксел“ и т.н. ще ни отърват от Борисов в името на евроатлантически ценности.
Няма по-несъстоятелна надежда от тази.
И колкото по-скоро се откажем да вярваме в „добрите и принципни чужденци“, толкова по-добре.

Тази вечер дебатът за България в европейският парламент се проведе при празна зала. На трибуната шоу си спретнаха българските европиявици, които се нападаха едни други – гробарите скочиха на капиталистите от БСП, а измамниците от ВМРО на измамниците от ДПС.

Най-голямото доказателство, че Европейската Народна Партия са мутри е признанието на Радан Кънев:
Забраниха ми да участвам в заседанието и да се изкажа, защото ЕНП не търпи алтернативни, различни мнения.

Няколкото евродепутати извън България говориха против Мутрата Бандит Борисов с клишета.

Пак повтарям, Мутрата Бандит си купи оцеляването във властта – с лизане в ЕС и срещу 8 самолета F 16 от Америка, които ще плащат всички българи, милиарди долара.

Българинът обаче няма време да мисли за такива простотии. Интересува го манджата и ракийката със салатка.


Подобни новини

Оставете коментар