ПОДАРЪК за ЧРД на ИМПЕРАТОРА на света! Хиперзвукова ракета „Циркон“ – 450 км за 4,5 минути на височина 28 км разви скорост 8 пъти по-голяма от скоростта на звука и улучи целта с 25 см отклонение! Пак РУСИЯ ще спасява БЪЛГАРИЯ от поредното РОБСТВО. Няма по-големи мутри от Европейската Народна Партия.

Подарък за ЧРД на императора на света!

Хиперзвукова ракета „Циркон“ – 450 км за 4,5 минути на височина 28 км разви скорост 8 пъти по-голяма от скоростта на звука и улучи целта с 25 см отклонение!

Пак Русия ще спасява България от поредното робство.
Няма по-големи мутри от Европейската Народна Партия.Русия извърши успешно изпитание на хиперзвуковата ракета „Циркон“.

Новината беше съобщена лично от началника на Генералния щаб на руската армия Валери Герасимов на живо в ефир навръх 68-ия рожден ден на Владимир Путин.

“Работата по системата “Циркон” и успешното изпитание е голямо събитие, не само за въоръжените сили, но и за цяла Русия. Оборудването на нашата армия и флот с най-новите оръжия, които нямат аналог в света ще осигури дългосрочно отбранителните способностите на страната ни”, обяви по-късно руският президент.

Пробното изстрелване е направено от фрегатата „Адмирал Горшков“, разположена в Северна Русия. Ракетата е поразила морска мишена на разстояние 450 км. По време на полета, продължил 4,5 минути на височина 28 км тя развила скорост, осем пъти по-голяма от скоростта на звука. Изстрелването беше извършено в момент на растящо напрежение между Русия и Съединените щати във връзка с контрола върху въоръженията.

„СЕГА“ припомня:

Според плана корабният комплекс с ракета“ Циркон „трябва да бъде пуснат в редовна експлоатация през 2022 г.

За плановете за създаване на хиперзвуковото оръжие се заговори през 2011 г. Според информации в руските медии изпитанията на „Циркон“ са започнали през 2015 г.

Тази ракета е в състояние да развие скорост до 9 пъти скоростта на звука и може да унищожава мишените си на разстояние 1000 км.

„Калибър“ и „Циркон“ в Калининград и Крим могат да станат чудесни отговори на по-нататъшното разширяване на мрежата от американски военни бази в Източна Европа и да намалят желанието на полските и балтийските политици да разположат военното присъствие на НАТО на своите територии, коментира само преди време руският специализиран портал „Военное оброзрение“.

Пак Русия ще спасява България от поредното робство.

Няма по-големи мутри от Европейската Народна Партия.


 
НЕ на мутрата Борисов и мафията ГЕРБ
Публична група · 32 454 членове

Присъединяване към групата

Мафията няма място в България
 

Подобни новини

Оставете коментар