МУТРАТА БАНДИТ БОРИСОВ си купи ЦИГАНИТЕ с 504 милиона за отглеждане на дете до 3-годишна възраст. Написа го във Фейсбук преди минути, а новината трябва да стигне до всеки циганин. АЛЕНА: ПРАВИТЕЛСТВОТО ще ПАДНЕ до 3 ноември или от …

Мутрата Бандит Борисов си купи циганите с 504 милиона за отглеждане на дете до 3-годишна възраст.Написа го във Фейсбук, а новината през медиите трябва да стигне до всеки един циганин.

Мутрата:

Отделяме 504 милиона лева да подкрепим семействата, които имат нужда от храна, хигиенни материали и детски принадлежности.
Благодарение на усилията на екипа на министър Деница Сачева средствата са осигурени по Оперативната програма за храни и ще бъдат достъпни в период от 2021 г. до 2027 година.
600 000 ще се възползват от помощта. За първи път сме предвидили и пакети за новородени деца от бедни семейства (б.а циганите), които ще получат най-необходимото – памперси, санитарни и козметични продукти за бебето след раждането.
Ще осигурим и детска кухня от 10-месечна до 3-годишна възраст. Всеки нуждаещ се български гражданин ще получава нашата подкрепа и за в бъдеще, написа Бандита в профила си във Фейсбук.

Ден по-рано, в петък по БТВ Алена прогнозира какво ще се случи с протестите:

Протестите тръгнаха на 27 юли в ретроградния Миркурий, който започна на 9 юли. Звездната карта на протестите говори, е те ще приключат по един или друг начин или до 3 ноември в сегашната ретроградност на Меркурий или в периода 31 януари – 21 февруари 2021 г, когато Меркурий отново е ретрограден. Това са двата варианта, категорична бе Алена.


 
софиянци
Публична група • 584 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 

Подобни новини

Оставете коментар