МУТРАТА БАНДИТ Борисов сготви ПРЕЗИДЕНТА с Ковид. РАДЕВ при завръщането си от Естония: Това е АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ на мутрите от България. ВИДЕО:

Мутрата Бандит Борисов сготви президента с Ковид.Бандитите български изпратиха информация до естонския президент, че Радев е бил контактен с положителен тест за Ковид в България. Това става без знанието на президента и домакините го изненадаха, че отменят срещите си с него, въпреки че той си направи тест в Естония и той е отрицателен. Програмата предвиждаше среща на двамата президенти и среща с министър председателя на Естония, и накрая среща за НАТО. Всичко бе провалено от Мутрата Бандит Борисов.

Румен Радев при завръщането си от Естония:
Това е активно мероприятие на мутрите от България.
Искам да благодаря на моите доброжелатели в България, дълбоко загрижени за моето здраве, за здравето на моите колеги президенти, които побързаха да представят своята версия за контакт с Covid-19.
Това е пример за активно мероприятие и противно на спекулациите нито аз, нито някой от моята делегация, нито пък журналистите, които придружаваха, са били поставени под карантина в Естония.
От началото на кризата с Covid-19 съм в непрекъснат контакт с хиляди хора навсякъде по страната, но стриктно спазвам всички здравни мерки и не съм имал проблем, нямам такъв и сега. Само в рамките на по-малко от седмица имам два теста – миналия вторник, направен за посещението ми в Гърция, и вчера, за да са спокойни моите домакини в Естония. И двата теста са отрицателни. Намирам се в чудесна физическа форма, нямам симптоми на заболяване, на моите доброжелатели пожелавам същото.

Видео:

Брифинг пред медиите

Искам да благодаря на моите доброжелатели в България, дълбоко загрижени за моето здраве, за здравето на моите колеги президенти, които побързаха да представят своята версия за контакт с Covid-19. Това е пример за активно мероприятие и противно на спекулациите нито аз, нито някой от моята делегация, нито пък журналистите, които придружаваха, са били поставени под карантина в Естония.От началото на кризата с Covid-19 съм в непрекъснат контакт с хиляди хора навсякъде по страната, но стриктно спазвам всички здравни мерки и не съм имал проблем, нямам такъв и сега. Само в рамките на по-малко от седмица имам два теста – миналия вторник, направен за посещението ми в Гърция, и вчера, за да са спокойни моите домакини в Естония. И двата теста са отрицателни. Намирам се в чудесна физическа форма, нямам симптоми на заболяване, на моите доброжелатели пожелавам същото.

Публикувахте от Румен Радев в Вторник, 20 октомври 2020 г.
 
софиянци
Публична група • 709 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 

Подобни новини

Оставете коментар