Сега е моментът! Глупаво ОТРОВНО ТРИО сега е моментът да пиете вода от извора – ПРОТЕСТИ пред къщата на МУТРАТА БАНДИТ, 24 часа, на смени, НОН СТОП, до ОСТАВКАТА, докато е в карантина в Банкя. Днес МУТРАТА отново ВБЕСИ БЪЛГАРИТЕ като се самоопредели за СВЕТОВЕН ЛИДЕР. Ето му ПУНТА МАРАТА: …

Сега е моментът!

Глупаво Отровно трио сега е моментът да пиете вода от извора – протести пред къщата на Мутрата Бандит, 24 часа, на смени, Нон стоп, докато е в карантина в Банкя.

Яйца, домати, лайна, каквото ви роди акъла.

Днес Мутрата отново вбеси българите като се самоопредели за световен лидер рамо до рамо с Макрон и Ердоган.

Ето му Пунта Марата написана във Фейсбук от бърлогата та камората:Големите лидери са големи лидери, защото обсъждат големи проблеми. Не си създавайте излишни такива в трудното време, в което живеем. Търсете диалога, а не конфронтацията. Франция и Emmanuel Macron са били и ще продължат да бъдат стълб на европейското семейство. Това заявих пред моя приятел президента Макрон по време на Европейския съвет в Брюксел, това съм казал и на президента Recep Tayyip Erdoğan. И пред двамата дадох за пример европейска България, която продължава да е пример в отношенията със съседна Турция. Диалогът и уважението са пътят към стабилност и разбирателство в сложни времена като днешните.


 
софиянци
Публична група • 3759 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 

Подобни новини

Оставете коментар