87-годишен ТАТКО. Ицко Финци е като 25-годишен с 3-годишната си дъщеря и 42-годишната съпруга!

87-годишен татко.Ицко Финци е като 25-годишен с 3-годишната си дъщеря!

Щерка му е одрала кожата на майка си. Пълно копие на Лиза Боева. Дъщерята на Ицко има носа на своята майка. Детето е русо, също както и Лиза. Приятели и роднини на двойката са убедени, че малката Матилда е наследила красотата на своята майка.
Лиза и детето са като две капки вода. Ицко помага много в грижите за малката си наследница.

87-годишният актьор се чувства млад, като 25-годишен.
Помага в отглеждането на рожбата си, въпреки че е в напреднала възраст, Финци прави всичко, което се изисква от един татко – отменя Лиза, когато малката се разплаче, храни детето и го развеселява.

Редовно Ицко свири на цигулка или на друг инструмент на малката си наследница. Звукът успокоява Матилда, когато е в лошо настроение. Това признава жената до Финци – Лиза, която е с 45-години по-млада, на 42 години.
Режисьорката не спира да изтъква колко грижовен баща е Ицко. „Той е невероятен!“, казва Лиза.

Матилда вече нарича родителите си „мама“ и „тате“. Хлапето говори свободно и разбираемо, въпреки че понякога си приказва на „своя“ език. Ицко и Лиза се ожениха през 2017 година. Малко по-късно на бял свят се появи първото им дете Матилда.
Преди време Финци разкри, че с Лиза опитват да си направят още едно дете.


 
софиянци
Публична група • 584 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 

Подобни новини

Оставете коментар