МИКИ МАУС спечели изборите в АМЕРИКА. Избирател американец: Дали ТРЪМП или БАЙДЪН ще е президент няма значение, защото победител е МИКИ МАУС. Кой е Мики Маус? Днес на практика в целия свят управлява Мики Маус. А зад него стои …

Мики Маус спечели изборите в Америка!

Избирател американец пред камерите на българските мисирки каза истината за изборите в Америка:

Дали Тръмп или Байдън ще е президент няма значение, защото победител е Мики Маус.

Кой е Мики Маус?Днес на практика в целия свят управлява Мики Маус.

А зад него стои Тяхно Величество Парите.

Мики Маус (на английски: Mickey Mouse) е американски рисуван герой, който се е превърнал в символ на The Walt Disney Company.

Създаден е съвместно от Уолт Дисни и Уб Айуъркс през 1928 г, а озвучаван първоначално от Уолт Дисни. Човекоподобната мишка постепенно се превръща от обикновен анимационен и комиксов герой в един от най-разпознаваемите световни символи.

Въпреки че Мики Маус се появява шест месеца по-рано, компанията „Walt Disney“ счита за негов рожден ден 18 ноември 1928 г., когато е пуснат филмът Steamboat Willie (това е първият озвучен анимационен филм на компанията).

Днес Мики Маус е един от главните герои на Disney Channel. Заедно с други търговски (запазени) марки, като Coca-Cola и McDonald’s е приеман като символ на глобализма на САЩ и северноамериканския начин на живот.

В търговската дейност трите запазени марки много често се появяват заедно още от втората половина на миналия век до днес.

Днес на практика в целия свят управлява Мики Маус.


 
Мислещите българи
Публична група • 3055 членове

Присъединяване към групата

Всички мислещи българи са добре дошли в групата. Да споделят, да коментират, да спорят, да дават идеи, да …
Жалко, че сме само 3000.
 

Подобни новини

Оставете коментар