АЛКОХОЛИК: Няма нито един болен от КОВИД сред АЛКОХОЛИЦИТЕ. Познайте защо?

Алкохолик: Няма нито един болен от Ковид сред алкохолиците.

Познайте защо?Това попита алкохоликът Минчо от София.

Отговорът е, защото алкохолизираният организъм възприема всичко, което попадне в него като алкохол и започва да го разгражда, тоест да го изяжда.

Това не означава, че всеки трябва да пие и да стане алкохолик. То лесно не се става алкохолик.

Това е състояние при което сутрин като се събуди организма зависим от алкохола, човекът става много раздразнителен, ако не пие.

Не е за всеки тази работа с пиенето нон стоп, но 100 грама на ден, най-вече вечер със салата си достатъчен щит за вируса.

Според специалистите нормата полезен алкохол като ракия например е грам на килограм. Тоест 70 грама на ден, ако тежиш 70 кг.

Що се отнася до вируса не разчитайте на Мутрата Бандит. При него всичко е политика за собствения задник. Доказателството: В момента в Гърция броят на заразени и умрели е много по-малък в сравнение с България, но там всичко е затворено, а в България лайф из лайф.

До края на ноември Гърция е под пълна карантина. За неносене или неправилно поставена маска глобата скочи от 150 на 300 евро. Отворени са само магазините за хранителни стоки.


 
софиянци
Публична група • 584 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 

Подобни новини

Оставете коментар