24 ибрика: 10 ноември и луканката! През 1989 г килограм струваше 16 лв при 240 лв заплата, а днес …. Тогава след работа се редиш на 2-3 опашки за да осигуриш вечерята. Тоест според изданието 24 ибрика, което днес се издържа с парите на изчадието на социализма ….

24 ибрика:

10 ноември и луканката!

През 1989 г килограм от месния деликатес струваше 16 лв при 240 лв заплата, а днес е двойно по-скъп, но при петорно по-голяма заплата.Мозъкът ни сам погребва дълбоко всичко негативно от младините и когато човек прехвърли 60 или 70 години започва да му се струва, че на младини всичко е било по-хубаво, по-евтино, че не е имало толкова много престъпност, че хората са били по-човечни.

А, че след работа се е налагало да се реди на 2-3 опашки за да осигури вечерята в къщи вече е забравено.

Тоест според изданието 24 ибрика, което днес се издържа с парите на изчадието на социализма Амед и изчадието на капитализма Шиши. Същият този Шиши, чиято майка ограби Българският спортен тотализатор за да стане синът и днешният шишко.

Ето затова хората си харесват онова време. Защото за всеки имаше всичко и това всичко беше истинско, а не боклуци отрови от чужбина.

И медиите като 24 ибрика не зависеха от Доброто на някакви изчадия като Амед и Шиши.

Горчи ли ви днешната луканка купена с мръсните пари на Амед и Шиши.

Не, не ви горчи, защото на слугите не им горчи. Слугите трябва да са доволни, дори луканката да е лайняна. Иначе глад и фалит. Спасението е храчене по това, което каже босът.

Днес много хора не могат да си позволят луканка, но 24 ибрика не пише за това. Че 50 процента от българите от години не докосвали луканка. Но собственикът на изданието не разрешава да се пише това.


 
софиянци
Публична група • 584 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 

За разлика от 24 ибрика президентът Румен Радев написа следното за 10 ноември:

Румен Радев ·
Утре е 10-ти ноември. От тази дата започна преходът. Разни хора влагаха в него различни надежди, но всички очакваха повече свобода и справедливост. Свобода на мисълта и свобода на словото. Многопартийна система и честни избори. Демократична конституция, разделение на властите, върховенство на закона. 31 години по-късно основите на българската демокрация са критично застрашени. Свободата на словото е спомен от миналото. Четвъртата власт абдикира от ролята си на коректив. Рухнаха професионалните стандарти в медиите, а с тях и доверието на гражданите в поднасяната информация. Пропагандата задушава плурализма. Свободомислието се наказва.


Подобни новини

Оставете коментар