Софиянка роди втора двойка близнаци! Всички 6 деца на многодетните родители са заченати по естествен път. ВИДЕО:

Втора двойка близнаци се роди в семейство от София. Всички 6 деца на многодетните родители са заченати по естествен път.

Раждат се на 8 декември със секцио. Калоян с тегло 3650 гр, а Калина – 3130 гр. И децата и майката са добре.„Чудесно се чувстваме, бързо се възстановявам, бебетата са при мен от вчера и всичко е наред – кърмим се, хапват, спинкат и растат“, разказа майката Ралица.

„Разбира се, че ме изненада, това е изключително рядко, под 2% са многоплодните бременности, спонтанни, а да се повтори едно след друго – изключителна рядкост“, коментира акушер-гинекологът от Първа САГБАЛ Света София д-р Томи Попмарков.

Ралица признава, че със съпруга ѝ са приели новината за новата двойка близнаци със смесени чувства и е трябвало да вземат трудно решение.

Бебетата са заченати през месец март по време на извънредното положение заради коронавируса. А д-р Попмарков казва, че сега като цяло се наблюдава повишена раждаемост.

Другите деца на Ралица и Николай са 9 годишния Мартин, Яница на 5 и половина и близначките Ралица и Никол, които са на три годинки.

До няколко дни майката и бебетата ще бъдат изписани, за да посрещнат най-хубавата си Коледа всички заедно вкъщи.

 
софиянци
Публична група • 967 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 Подобни новини

Оставете коментар