ТРАВЕСТИТ. Популярен наш изпълнител стана жена! Познайте кой е?

Травестит.

Популярен наш изпълнител стана жена! Познайте кой е?

Кристиан Костов, който представи и класира България на второ място в конкурса „Евровизия“.

Той сам се рекламира в интернет – с розова коса като жена.Доволен от новото си амплоа, той публикувано множество кадри и клипчета в личния си профил.

Хейт групите в България му не му простиха и буквално за минути заляха кадрите с негативни коментари. Припомняме, че певецът няколко пъти е отскачал до България, запазвайки пътешествията си в абсолютна тайна. Причина за това са именно острите нападки в последната година насочени към изпълнителя и конкретно към екстравагантния му стил.

Костов бил категоричен, че не намира нищо странно в подбора на дрехи и смята за ненужно да коментира темата.

Биография
Кристиан Костов е роден в Москва на 15 март 2000 г. Майка му е от Казахстан (но от дълго време, още от времето на СССР, живее в Москва), а баща му е от Ямбол.

През 2006 г. се записва в известния руски детски ансамбъл „Непоседы“.

Участва в първия сезон на руското издание на шоуто за таланти „Голос Дети“ в отбора на Дима Билан и стига до финал.

През сезон 2015/2016 участва, стига до финал и завършва на второ място в българското издание на „X Factor“.

По-късно сключва договор с „Вирджиния Рекърдс“. Издава дебютния си сингъл „Не си за мен“ на 7 октомври 2016 година. С него заема 1-во място в националната класация на най-излъчваните български песни в радио и телевизионния ефир.

Eвровизия 2017

През март 2017 г. е избран да представя България на фестивала „Евровизия 2017“ с песента „Beautiful Mess“. Печели второ място.

На 17 януари 2018 година Кристиан Костов печели най – престижната награда в Европа. Наградата на публиката на Европейските награди за дебют – European Border Breakers Awards.

През 2019 година участва и в най-известното китайско тв шоу за изпълнители – Singer.

 
софиянци
Публична група • 1049 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 Подобни новини

Оставете коментар