ФАШИСТЪТ КОШЛУКОВ се хвали с КОМУНИСТИЧЕСКОТО ТВОРЧЕСТВО на БНТ, най-гледана била. Ами само ТВ продукции на комунистите пускате. Най-човешки са! Доказателство да песните и филмите от комунизма, които ще се слушат и гледат вечно, не защото са комунистически, а защото …. Измекярите МАРИЧКОВ, МАМАЛЕВ, ….

Фашистът Кошлуков се хвали с комунистическото творчество на БНТ.

Най-гледана била.

Ами само ТВ продукции на комунистите пускате. Най-човешки са!Вече 30 години не можете да измислите нищо интересно капиталистическо.

Само пари, бум-бум и тъп капиталистически хумор.

Навремето хората не са мислели за пари, сметки, кредити. Творяли са.

Доказателство са песните на комунизма, които ще се случат вечно, защото са човешки.

Но какво се случи с авторите им? 30 години не могат да родят нищо ново. Да вземем антикомунистът Кирил Маричков от Щурците. Комунизмът го направи човек, а той плю, плю, плю и плюе и днес и какво. Нищо. Пълна нула е. Пее си комунистическите песни и се прави на звезда. Нали мразиш комунизма, защо пееш комунистически песни бе измекяр?

Другият обратен е Мамалев. Папка, папка, папка цял живот от комунизма, сега храчи. За 30 години в кой капиталистически филм ще те запомним бе измекяр.

Като тези двамата са много.

 
софиянци
Публична група • 1088 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 Подобни новини

Оставете коментар