БРАВО Он еър! Двама българи лекари в Русия: Ваксината СПУТНИК V няма странични ефекти като другите, защото е естествена и хваща МУТАЦИИТЕ. Затова тук ТРЕТА ВЪЛНА НЯМА, даже обратно. Започна МАСОВА ВАКСИНАЦИЯ и вече записванията са за дни напред! ВИДЕО:

Браво Он еър!

Двама българи лекари в Русия:

Ваксината Спутник V няма странични ефекти като другите, защото е естествена и хваща мутациите, затова тук трета вълна няма, даже обратно.

Започна масова ваксинация и вече записванията са за дни напред! Видеото е по-долу!

Подробностите:Спутник V – какво се случва с руската ваксина и как протича имунизацията в Русия. За това разказаха вече ваксинираните стоматолози, живеещи в държавата от 3 десетилетия, Йорданка Чанева и Диан Иванов.

„След ваксинацията психологически сме страшно спокойни, не може да се сравни с месеците преди това. Не сме очаквали да сме толкова спокойни. Хората трябва да знаят, че най-хубавото след ваксинирането е психологическото спокойствие“, споделиха двамата в ефира на „България сутрин“.

И обясниха, че до момента няма проблем с руската ваксина Спутник V и с концентрацията на антителата.

„В Русия вече има 2 млн. ваксинирани, а и активно започват да ваксинират с новата ваксина EpiVaCorona, която е приоритет за хора с алергии. Това е пептидна ваксина с изкуствено наредени белтъци и организмът реагира с изработване на антитела“, отбеляза Диан Иванов.
„Когато отидем да се ваксинираме в поликлиниката, лекарят обяснява за нежелани реакции. Това обикновено е лека температура 3 дни“, посочи Йорданка Чанева пред Bulgaria ON AIR.

 
софиянци
Публична група • 1222 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 

По думите на стоматолозите при ваксинация се подписва съгласие за евентуалните нежелани реакции, но уверяват, че руската ваксина не дава такива.

В руската се използва традиционна система, докато при другите не е така. Руската ваксина не даде странични ефекти, те са съвсем малки, единствено може да реагираме алергично към белтъка, и другото – да преболедуваме настинка“, поясни Чанева.
„За няколко дни от милион и половина станаха 2 млн., в момента е много голямо желанието на хората да се ваксинират. Ограниченията в Русия намаляват и вярваме, че с ваксинирането всичко ще се оправи“, сподели Иванов.

Стоматолозите са на мнение, че новият щам на коронавируса може да е по-заразен, но се преболедува по-леко. А в Русия паспорти на ваксинираните няма да се правят, за да няма дискриминация към онези, които не искат да се имунизират.

„Ние призоваваме хората да се ваксинират с утвърдените ваксини“, казаха още сънародниците ни.

Водещата поясни, че въпреки забраната в ЕС в Унгария вече се използва руската ваксина.

Видеото:Подобни новини

Оставете коментар