Президентът Радев отново натри бандитската мутра на Мутрата Бандит. Ето затова българите, които могат да мислят и не са на Хранилката на Мутрата харесват Радев и гласуват за него.

Президентът Радев отново натри мутрата на Мутрата Бандит.

Бандита умишлено вкара в публичното пространство темата Навални.

Целта на Измамника бе многопосочна – за да отклони вниманието проблемите в България и за разедени и леви и десни, които са против него.Президентът не е външно министерство за да взема отношение, но той пък отново натри бандитската мутра на Чудовището Пунта Мара.

Особено много го боли Мутрата, когато го разкрият:

Борисов не се трогна нито за битите български протестиращи и журналисти, нито за отравянето на Емилиян Гебрев и други български граждани. В Европарламента се прочу със заканата “да изгори” Елена Йончева, както сам се изразява в записа, а в европейската преса с това, че праща в турските затвори хора, потърсили убежище в Европа“, се казва в позицията на президента.

„Сега се прави на радетел за демокрация. Защото вече приключи с тази в България, затова „освобождава“ други народи.

За мен проблемите на българската демокрация са прекалено драматични, за да ги крием зад загрижени, театрални пози. Оставям тази роля на Борисов“, нахака му го Румен Радев.

Днес Бандита отговори, като стана още по-смешен.
Трябвало президентът да заеме позиция за Навални – Да или Не, защото как другите страни пращали наблюдатели от чужбина на изборите.

Нерде, Навални, нерде избори, нерде наблюдатели за изборите.

Абсолютна Мутра Бандит.

Ето затова българите, които могат да мислят и не са на Хранилката на Бандита харесват Радев и гласуват за него.

 
софиянци
Публична група • 1222 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 Подобни новини

Оставете коментар