Колкото повече ХРАЧАТ по РАДЕВ, толкова повече БЪЛГАРИ застават зад ПРЕЗИДЕНТА и двойно и тройно повече ненавиждат МУТРАТА БАНДИТ и слугите му! РАДЕВ днес след храчките лъжи на Мутрата: Борисов сам откри и се хвалеше с джиповете за МВР, които днес ЕС разследва… С всеки политически ход Радев казва на българите: Моята сила, това сте вие.

Колкото повече храчат по Радев, толкова повече българи застават зад президента и двойно и тройно повече ненавиждат Мутрата Бандит и слугите му!

Радев днес след храчките лъжи на Мутрата:Борисов сам откри и се хвалеше с инвестицията джипове за МВР, които днес ЕС разследва…

Спасението Радев направи гениален ход с кандидатурата си за нов мандат. Комунистите от ГЕРБ са в тотален шок, защото ходът шах и мат на президента ги извади от сараите им по бели гащи.

Капиталистите от БСП пък са принудени от новата ситуация да застанат зад кандидатурата на Радев. Решението е само въпрос на тактика и ако бъде обявено в предизборната кампания е най-добре.

Мутрата Бандит може много лесно да бъде свален от власт, а всички политически субекти в пространството Опозиция обявят в края на предизборната кампания за парламент, че застават зад кандидатурата на Радев за втори мандат. Ама всички, от Да България през Изправи се БГ до Слави. Това ще предизвика можен юмрук Мутри вън и гробарите няма да са първа политическа сила.

Радев е изключително последователен политически играч, последователен относно Народа си.
С всеки политически ход той казва на българите:
Аз не съм като тях, аз няма да ви предам. Те правят всичко за да ви внушат, че съм като тях. Моята сила, това сте вие.

 
софиянци
Публична група • 1248 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 Подобни новини

Оставете коментар