МАШИНА за ЛАЙНА. Преди минути СЛАВИ защити ПРЕЗИДЕНТА Радев, нарече ВЛАСТТА – МАШИНА за ЛАЙНА, а ПИК – държавна тоалетна. Цялото изявление:

Машина за лайна.

Преди минути Слави защити президента Радев, нарече властта – машина за лайна, а ПИК – държавна тоялетна.

Цялото изявление:Колко интересно стана.
Аз не съм адвокат на президента, но когато нещо е несправедливо, то ме дразни и вбесява. А и нали президентската институция – това сме всички ние?
И така. Няма и седмица, откакто президентът Румен Радев каза, че ще се кандидатира за втори мандат и всички, които работят в отходните канали на журналистиката се активизираха да бълват „матрял“. Например, онези от държавната тоалетна ПИК започнаха да ръсят гнусотии, внушения и откровени лъжи, маскирани като читателски въпроси. Освен това, най-неочаквано министърът на здравеопазването Костадин Ангелов внуши, че синът на президента Румен Радев е бил арестуван на нелегален купон с хулигански прояви.
Прочетете си десетките заглавия по сайтовете, които тиражираха това внушение.
Всъщност, днес по-късно пресслужбата на Президентството официално опроверга тези твърдения. Синът на президента не е арестуван или задържан в РПУ.
Само мен ли ме е гнус от това отвратително поведение на медии и на политици? Защото министърът не е жълта медия да внушава лъжи. Той е облечен с власт и отговорности. Нещо, което видимо не разбира. Но явно разбира как орално (защото става дума за направено с уста изявление) да се хареса наонзи, дето го влачи в джипката като куфар по магистралите.
Другият е по-ясен. Той отдавна е главен отходен рупор на властта. Но зловещото е, че ако сега си мълчим, всеки един човек, всеки един от нас, може да стане жертва на тази пропагандна фекална машина.
Идва 4-ти април – да пуснем водата.

 
софиянци
Публична група • 1248 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 

Подобни новини

3 Thoughts to “МАШИНА за ЛАЙНА. Преди минути СЛАВИ защити ПРЕЗИДЕНТА Радев, нарече ВЛАСТТА – МАШИНА за ЛАЙНА, а ПИК – държавна тоалетна. Цялото изявление:”

  1. Николай Христов

    Изглежда, че ГЕРБ ще се откажат и ще се сформира широка коалиция БСП, Има такъв, ДПС, Изправи се, Да България!… Така мисля аз.

  2. РОДОПСКИЯ ЦАР

    Слушаите синигери и каквито и да сте не се гаврете със народа защото те ще ве изберът на изборите те са вашият закон и правосъдие изоставихте всички за този кокал продадохте се не вее срам сълзите на вашите маики и дядовци няма спрат и във гробовете да гледат как ограбвате народа нека господ да ве наказва за деянията ви

  3. Dobri

    Решението на всички проблеми в България – политически и икономически, е перманентната пряка демокрация.

Оставете коментар