ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРОСТИТУТКИ се събраха в коалиция! ДАЛАВЕРИЙ и МАГАРЕШКИ вече са коалиция ПАРИоти. Приластени и изоставени от Мутрата Бандит, ВИДЕО от парламента:

Политическите проститутки се събраха в коалиция!

Далаверий и Магарешки вече са коалиция ПАРИоти.

Приластени и изоставени от Мутрата Бандит.

Партиите на бившия вицепремиер Валери Симеонов – НФСБ, и на зам.-председателя на парламента Веселин Марешки – „Воля“, правят коалиция за съвместно явяване на предстоящите парламентарни избори. Това съобщиха на пресконференция в Народното събрание ръководствата на двете политически формации, след като ВМРО предпочетоха да се яват на вота без досегашния си партньор.Името на новата формация ще е „Патриотична коалиция Воля-НФСБ“.

„Във времена на криза лозунгът „Съединението прави силата“ става още по-актуален. България има нужда от обединение на патриотичните сили. Ето защо днес заедно с колегите от НФСБ обявяваме заедно „Патриотична коалиция – „Воля“ и НФСБ“. Двете партии имат много общи цели и затова очакваме с огромната подкрепа, която ще получим от българския народ, да участваме в следващото управление и да ги реализираме“, заяви Марешки.

„Мога да потвърдя категорично, че в моменти на криза държавата има нужда от обединение. Ние сме един такъв пример – на обединение, не на разединение и то на принципна база. И то бих маркирал трите основни приоритета, по които до момента сме работили в НФСБ. Надявам се те да бъдат приети и потвърдени от колегите от „Воля“ и те да станат една обща програма за действие, обяви пък Симеонов.

„Няма нужда да се надявате, че ние ще подкрепим тези ваши неща. Ние сме тук рамо до рамо с вас, защото на 100% подкрепяме всички тези неща, които казахте. Те са част и от нашата програма. Това е и гръбнакът на едно такова патриотично обединение – работа в полза на хората“, отвърна лидерът на „Воля“.

Двамата със Симеонов обаче отказаха да отговарят на въпроси след изявлението.Миналата седмица стана ясно, че коалиция „Обединени патриоти“ няма да участва на изборите в сегашния си формат. Решението за това първо обяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов с мотива, че партийните структури и ръководството са мотивирани от много добрите резултати на изборите за Европейски парламент и на местния вот през 2019 г., когато формацията пак се яви самостоятелно.

Тогава Валери Симеонов коментира, че е изненадан от решението на досегашния си коалиционен партньор, тъй като преди броени дни той е твърдял, че патриотите ще се явят заедно на изборите!

 
софиянци
Публична група • 1248 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 Подобни новини

Оставете коментар