МРЪСНА МУТРА. 8 часа, след като президентът РАДЕВ призова българите на 3 март на Шипка, МУТРАТА БАНДИТ чрез слугата си, кметицата на Габрово ЗАБРАНИ шествието на Шипка. Цялото изявление на Радев: Уважението към паметта на загиналите за България е наш морален дълг като народ. …

Мръсна Мутра.

8 часа, след като президентът Радев призова българите на 3 март на Шипка, Мутрата Бандит чрез слугата си кметица на Габрово забрани шествието на Шипка.

Разбира се, че ще има шествие до връх Шипка. Естествено, че българите ще последват президентът Радев.

Никой не може да вкара в бутилка огромния свободен дух на българите, пък бил и той най-големият бандит в цялата 1340-годишна история на България.

Изявлението на Радев:Уважението към паметта на загиналите за България е наш морален дълг като народ.
Отговорността ни пред съхраняването на историческата памет е не по-малка от преодоляването на изпитанията, пред които сме изправени днес.

На Трети март на Шипка заедно ще отдадем почит пред подвига на българските опълченци и руските воини, които с кръвта си отстояха свободата на България.

Превъзмогването на духовната криза изисква моралният пример на хората, чиято саможертва е вложена в темела на българска държава, да бъде не само спомен, а да вдъхновява и ръководи делата ни в ежедневието.

Достойно бъдеще за страната си можем да градим, само когато сме единни като нация.

След тези думи мръсната мутра заповяда на слугинята си кметица на Габрово да забрани тържеството на Шипка.

Страхът на Мутрата, че Шипка ще вдигне рейтинга на Радев и съответно опозицията е огромен.

Бандитът се насра с ваксинацията, насра се днес и с Шипка.

Месец, търпение, още месец до краят на Бандита.

 
софиянци
Публична група • 1248 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 Подобни новини

Оставете коментар