ШИПКА. МУТРАТА се УПЛАШИ от НАРОДНАТА ОМРАЗА и разреши свободен достъп до Шипка на 3 март от 12 до 18 ч. ЧУДОВИЩЕТО ПУНТА МАРА разбра, че Народът ще атакува Шипка през поляни и баири, въпреки заповедта за затваряне на пътищата от 22 ч на 2.03 до 17 ч на 3.03. БОЯТ НАСТАНА. Душманите днес не са ТУРЦИТЕ, а МУТРИТЕ.

Шипка.

Мутрата се уплаши от народната омраза и разреши свободен достъп до Шипка на 3 март от 12 до 18 ч, но при пропусквателен режим.

Какво точно означава това ще разберем утре.

Чудовището Пунта Мара разбра, че Народът ще атакува Шипка през поляни и баири след затваряне на пътищата от 22 ч на 2.03 до 17 ч на 3.03.

Боят настана!Душманите днес не са турците, а мутрите.

Мутрата и слугите му реално предизвикаха Народа, да ги помете с коловете на знамената. Нагледно показаха, че искат война с Народа на връх националният празник!

2 дни ро-късно обаче мутрите разбраха, че губят битката с Народа след тази забрана:

„Въвежда се временно ограничение на движението в двете посоки от Габрово до връх Шипка и от Казанлък до връх Шипка от 22 часа на 2 март до 17 часа на 3 март 2021 г. Допуска се преминаването само на организиран междуградски автобусен транспорт.“
Това е официалното съобщение от Полицията.

Целта на Мутрата Бандит беше да спре българския президент Румен Радев да се качи на Шипка заедно с Народа и отново да повтори, че ни управляват мутри бандити.

Целта на Мутрата Бандит беше да спре българския народ да извика от Шипка, Мутро, не те искаме.

Никой обаче не може да окове във вериги българския дух.

 
софиянци
Публична група • 1333 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 Подобни новини

Оставете коментар