Журналист призова МУТРАТА: Бойко, не бъди путка, ваксинирай се с Астра Зенека! Защо няма нито един умрял от руската ваксина?

Журналист призова Мутрата:Бойко, не бъди путка, ваксинирай се с Астра Зенека!

Защо няма нито един умрял от руската ваксина?

Корумпираната до козирката власт в България твърди официално, че няма проблеми със спряната в 9 европейски държави партида от ваксината Астра Зенека.

Рептилът здравен министър, който е водач на листата на гробарите във Варна се оправдава с европейската комисия по здравеопазването, която не била забравила партидата.

Рептилът за да се направи на интересен вкара новина – в България има починал от ваксина, но не била Астра Зенека.

Ей, големи измамници.

Мутрата Бандит се измъкна от отговорност, като прехвърли негативите за затваряне на бизнеси на местните РЗИ-та.

По тази схема във Варна в четвъртък на базата само на един протокол подписан от РЗИ и най-голямата фирма за недвижими имоти – областна управа във Варна от 0 часа на 12 март до 26 март се забраняват кина, театри, концерти и всякакви културни изяви.

Забраната е заради президентът Радев, който в петък трябваше да бъде във Варна за 100-годишнината на драматичен театър Стоян Бъчваров.Мутрата Бандит си е мутра бандит до гроб.

Собственикът на ретромузеят във Варна Цветан Атанасов по-рано през деня обяви, че изнася бизнеса си в чужбина. 70-те восъчни фигури и десетките реставрирани автомобили от соца фалираха на българска територия.

Атанасов показа заповед за затварянето на музея, който се намира на територията на мол във Варна и се третира като кино, театър и концерт едновременно.

Карикатурата сами я разтълкувайте. Достатъчво интелигентни хора сте.

 
софиянци
Публична група • 1339 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 

Подобни новини

Оставете коментар