ЧЕКМЕДЖЕТО. МУТРАТА БАНДИТ напълнил чекмеджето си с 10 млн от избора само на Астра Зенека. РУСИЯ: Европейският съюз готви атака срещу „Спутник V“ с инсценирана гибел на хора

Чекмеджето.

Мутрата Бандит напълнил чекмеджето си с 10 млн от избора само на Астра Зенека.

Това е станало през представителя на фирмата в България, майката на евродепутат от партия ГРОБ.

Затова Мутрата първо е подписал договор само с 2 фирми – Астра Зенека и израелската ваксина, която все още не е произведена.10 милиона в чекмеджето. Мутрата си е бандит до гроб.

Днес тези, които умират от ваксини, ги пишат, че умират от инфаркт и инсулт. Това са шайката измамници, отличници на Института за подлоги. Настоявам за проверка, неназначена от тези изроди, за смъртта на Христо Василев Цонков, починал на 6 февруари в Габрово. Настоявам за адекватна проверка за смъртта на починалата в Пловдив жена.
Настоявам за отговорност от тези, които измамникът Борисов вчера се опита да защити, относно милионната поръчка на „Астра Зенека“. Мамейки, че когато сме я получили била готова само тя. Била утвърдена от европейските институции само тя. Онова гологлавото пингвинче, наречено Скокльо обяви, че е скочило и покани другите да скочат след него. Когато Борисов му кресна „Скачай“, то не пита „Защо“, а „Колко“. Нали искаше да скачаме след него. Какво да правят близките на тези, които скочиха в гроба, написа гневен лидер на една от партиите, които искат да влязат в парламента.

Русия:
Западът готви атака срещу „Спутник V“ с инсценирана гибел на хора.

Чрез контролирани неправителствени организации (Агенцията по международно развитие на САЩ, Фондацията на Сорос, Фондация „Томсън Ройтерс“), както и медийни структури (BBC, Reuters, Internews) се подготвя такъв сценарий.Западът готви атака срещу „Спутник V“ с инсценирана гибел на хора, съобщи ТАСС, цитирайки високопоставен източник от Кремъл.
„Чрез контролирани неправителствени организации (Агенцията по международно развитие на САЩ, Фондацията на Сорос, Фондация „Томсън Ройтерс“), както и медийни структури (BBC, Reuters, Internews) се подготвя такъв сценарий.

Целта е да се разпространяват тези за „неефективност и опасност“ на „Спутник V“, включително като се инсценира масова гибел на хора, уж като резултат от използвания препарат, съобщава източникът.

Предполага се, че руската ваксина Спутник V ще предпазва от коронавирус за около две години, каза Александър Гинцбург, директор на Центъра “Гамалей”, който разработи ваксината.

Руското лекарство е разработено върху платформата, с която е създадена ваксината срещу ебола, обясни микробиологът.

 
софиянци
Публична група • 1339 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 

Подобни новини

Оставете коментар