ПОБЕДИТЕЛЯТ и ЖЕРТВАТА му! Слави е победителят на изборите и не защото е втори, трети, пети, а защото увери своите избиратели, че няма да ги предаде. Тоест, ОПОЗИЦИЯ до узаконяване на РЕФЕРЕНДУМА му! Мутрата Бандит е жертвата на тия избори. Мъртъв е, но не иска да го приеме!

Победителят и жертвата му!

Слави е победителят на изборите и не защото е втори, трети, пети, а защото увери своите избиратели, че няма да ги предаде.

Тоест, опозиция до узаконяване на референдума му!

Мутрата Бандит е жертвата на тия избори. Мъртъв е, но не иска да го приеме!



Все още си мисли, че е някой. Че продължава да е министър председател. Че той управлява държавата.

Не може да приеме, че вече нищо не зависи от него. Не иска да го приеме.

Слави е категоричен, никакви коалиции с никой. Партията му ще се държи като опозиция и ще говори единствено през Фейсбук и телевизията на Чалгаря. Публични прояви няма да има както досега.

Не подценявайте Чалгаря. Той не е Мутрата Бандит, не е направил кариера благодарение на БКП, който после да плюе БКП. Той има полза единствено да е в опозиция, това му е душата. Душа на бунтар и чрез бунта ще консумира власт.

Това е ново поколение в политиката, консумира власт единствено чрез опозиция, но не като Магарешки и Далаверий да се продаде за 4 г. Най-ценното за него е да не се продаде, да не измами гласоподавателите си.

Другата отлична за демокрацията в България новина е, че Дебелосеркото не влиза в Парламента.

С други думи партията глутница гробари водени от Мутрата Бандит остава сама срещу останалите в парламента.

За БСП можем да кажем, че тази партия ще губи все повече избиратели, защото старите социалисти измряха, а младите знаят, че БСП не е социалистическа, а капиталистическа партия.

А за мъртвите Магарешки и Далаверий или добро или нищо. Доброто обаче не е добро. Магарешки изгуби милионите, които открадна. Даде ги за безсмислени реклами и избори, а сега му предстои затвор.

Далаверий ще се върне към кабелния си бизнес и вероятно ще закрие телевизията, която вече не му трябва.

Народът даде урок на Мутрата Бандит. Ако Слави не слуша Негово Величество Народа и на Чалгаря ще му бъде даден урок един ден.

 
софиянци
Публична група • 1344 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 



Подобни новини

Оставете коментар