ВАКСИНА уби журналиста ГЕОРГИ КОРИТАРОВ. След дни е трябвало да му поставят втората!

Ваксина уби журналиста Георги Коритаров.

След дни е трябвало да му поставят втората!

Вчера Коритаров е бил в ефир.

Днес високопоставен служител на европейската агенция по лекарствана съобщи в Италия, че е доказано ваксината на Астра Зенека да създава тромбове и не е ясно досега защо се случва.

Коритаров почина внезапно на 61 години.Новината съобщи във Facebook Георги Харизанов, директор на Телевизия „Европа”, в която до вчера Коритаров водеше предаване.

Георги Коритаров е роден е на 10 май 1959 г. в София. През 1979 г. завършва специалност славянска филология – сърбохърватски език в Софийския университет „Климент Охридски“.

Коритаров започва да се занимава с журналистика от създаването на вестник „Демокрация“ като парламентарен репортер. По-късно работи за кратко във вестниците „Демокрация 91“ и „Континент“.

От 1992 г. е в Радио „Свободна Европа“, където първо е политически репортер, а по-късно става водещ на предаванията „Радиожурнал“, „Светът в 13“, „Преди полунощ“ и „Балкански компас“.

През 2003 г. той е водещ на аналитичния преглед на печата „Блиц“, съвместно издание на Радио „Свободна Европа“ и bTV в рамките на сутрешния блок „Тази сутрин“.

От началото на 2005 г. Коритаров е в Нова телевизия, където води половинчасовото токшоу „Коритаров Live”. По-късно става част от сутрешния блок „Здравей, България“.

От 2010 до края на януари 2018 г. работи в телевизия „ТВ плюс“. От 2018 г. Коритаров водеше собствено предаване в Телевизия „Европа” – „Свободна зона”.

 
Варненци
Публична група • 7542 членове

Присъединяване към групата

Групата на варненци. Не злоупотребявайте със споделяне на постове, които нямат връзка с живота във Варна. Рекламите се трият. Добре дошли на всички ва…
 Подобни новини

Оставете коментар