Ето ги мажоритарните депутати от референдума на Слави – студентката от Шумен с 6508 платени гласа във Варна. Схемата е същата като преди 4 години, когато Иван Иванов от последно място стана депутат с преференции. Всички във Варна знаят кой плати и защо. Ето ви 7-те точки от референдума на Слави!

Ето ги мажоритарните депутати на референдума на Слави – студентката от Шумен, за която бяха платени 6805 преференции във Варна!

Тази 25-годишна Славена Точева е с регистрация по лична карта Шумен, но беше 25-та в листата на гробарите във Варна.Схемата е същата като преди 4 години, когато Иван Иванов от последно място в листата на БСП стана депутат с преференции. Всички във Варна знаят кой плати и защо.

С други думи при 120 депутати много лесно почти всички могат да влязат ето по този начин. С мангизи. Тоест не българите ще избират депутати, а парите на някой, чието име дори няма да научим.

И после тези депутати ще са дежурни. Не 10, а 120 ще изпълняват заповедите на парите.

Ето ви 7-те точки от референдума!

1. Смяна на избирателната система с мажоритарна;
2. Намаляване на броя на депутатите от 240 на 120;
3. Мандатност на народните представители – до два мандата;
4. Въвеждане на задължително гласуване;
5. Въвеждане на електронно гласуване;
6. Драстично намаляване на държавната субсидия за партиите;
7. Пряк избор от народа на съдии, прокурори и началници на полицейски управления.

 
Варненци
Публична група • 7642 членове

Присъединяване към групата

Групата на варненци. Не злоупотребявайте със споделяне на постове, които нямат връзка с живота във Варна. Рекламите се трият. Добре дошли на всички ва…
 Подобни новини

Оставете коментар