Преди минути националният оперативен щаб (НОЩ) беше закрит. МУТРАТА БАНДИТ започна бандитски действия вече в ОПОЗИЦИЯ на всички фронтове. За да не се яви в парламента Мутрата излезе в отпуск! Утре създават КОМИСИЯ за разследване на Бандита!

Преди минути националният оперативен щаб (НОЩ) беше закрит.

Мутрата Бандит започна бандитски действия вече в опозиция на всички фронтове. За да не се яви в парламента Мутрата излезе в отпуск!Националният оперативен щаб (НОЩ) беше създаден от Пунта Мара за пунта мара на Негово Величество Народа в борбата с вируса.

Мутафчийски стана най-голямата звезда в държавата. Как ли не го нарекоха, от Майтапчийски до Умравчийски.

НОЩ вече е в историята, не е ясно новото народно събрание ще възстанови ли работата му.

Бандитските действия на Мутрата Бандит продължиха днес с внасяне на закон Пунта Мара за напълно мажоритарен вот, какъвто искат от партията на Слави. Това е сечено на Има такъв народ, които обявиха че първо ще внесат закон за 1 лев субсидия за партиите, а после мажоритален избор.

Най-големият бандитизъм обаче е излизането в отпуск на Бандита с цел да не се яви пред новото народно събрание за отчет.

В социалните мрежи написаха, че за дезертьорство се е разстрелвало на времето.

Добрата новина е, че 14 депутати от Изправи се Мутри вън и 41 депутати от ИТН внасят утре в народното събрание предложение за създаване на комисия, която да разследва 4 години назад действията на Мутрата Бандит във всички държавни фирми с над 50 процента държавно участие.

 
софиянци
Публична група • 1333 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 Подобни новини

Оставете коментар