БУХАЛКИ на ПРОТЕСТ. Господарят им МУТРАТА БАНДИТ изгуби властта и сега няма кого да бият слугите продажни. Ето ви коментарите във Фейсбук за бухалките в тоги:

Бухалки на протест.

Господарят им Мутрата Бандит изгуби властта и сега няма кого да бият слугите продажни.

Ето ви коментарите във Фейсбук за бухалките в тоги:

РАДОСЛАВ БИМБАЛОВ:
Мълчат пред шкафчета. Мълчат пред Мата Хари. Мълчат пред осемте джуждета. Мълчат пред разграбена КТБ. Мълчат пред всичко, за което ние не спираме да говорим.
Мълчанието на правдата е зараза. Потърпевши и свидетели замлъкват в потен страх. До кръв отворени медийни усти не вадят и стон, а чакат да ги хранят. Правдата мълчи толкова оглушително, че ушите пищят от болка.
Мълчанието на правдата превръща хората в агнета, които се колят послушно и безмълвно. Сами.Anatoli Dimitrov
На борсата, ако не им харесва.

Todor Todorov
Мерзевци са всички от прокуратурата. Ще си платят скъпо за това техно своеволие.

Мирослав Наталия Стоянови
Боко мутрата включи целия държавен апарат на протест, само да прекрие огромните кражби. Мутро,времето ти изтече.

Neicho Roidev
Трябва държавата да се ръководи от общественото отношение на суверена. В момента прокуратурата има не много нисък рейтинг, а направо минусов такъв. Що за наглост е при тази ниска обществена подкрепа, да излезеш пред хората и да протестираш за каквото и да е .

Boyko Djouranov
Мълчание е занаята им. Платеното мълчание на агнетата.

Марин Ралчев
Те винаги са слушали!

Dimitar Popov
Те са на вьрха на корупцията у нас!

Rumen Iliev
Мълчат, защото прокуратурата е построена на сталинския принцип, централизирана. Никой не смее да гъгне пред господаря, от когото зависи всичко.

Ginka Fiskucheva
ТАЗИ ИНСТИТУЦИЯ ЧАСТНА ЛИ Е? ОБСЛУЖВА ОПРЕДЕЛЕН КРЪГ.

Galina Georgieva
Изкарали са ги по ведомост.

Ilko Enchev
Ами знаеш ли какви хубави заплатки получават, за да си мълчат и да слушкат главния Каскет Гешев. Седят си, тихкат си и си папкат, а държавата ни е затънала до шия в корупция. И няма едно смислено прокурорско разследване, освен срещу политическите противници на Борисов. А как Борката излезе „сух“ от аферата с горенето на боклука, а виновни се оказаха само братя Бобокови. А организатор на аферата е самия Борисов, навсякъде по света мутрите и мафията се занимават с боклука. Обаче каква перфектна прокуратура си имаме-виновни са само Бобокови, а те са играли заедно. Аз ако съм ще им дигна двойно заплатите на прокурорите-достойни слуги. Но Борисов предава всички партньори по пътя си и той излиза винаги сух,… но един ден това ще му изиграе лоша шега.

И още стотици и хиляди коментири, сред които няма нито един в защита на бухалките.

 
софиянци
Публична група • 1333 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 Подобни новини

Оставете коментар