РАДЕВ голям: Надявам се БСП да направи кабинет. Доживяхме ГЕРБ да искат вето от президента! ВИДЕО: … Коментар: КОРНИ сега ще и лъсне задника! Заедно с Мутри вън, ДПС и партията на Слави капиталистката Корни може да изисква кабинет до края на годината. Ама откъде толкова акъл у Корни.

Радев голям:
Надявам се БСП да направи кабинет. Доживяхме ГЕРБ да искат вето от президента!

Коментар: КОРНИ сега ще и лъсне задника!

Това обяви президентът в Първомай.„Надявам се българските социалисти да съставят кабинет на демократичната алтернатива заедно с другите партии, които изразяват очакванията на хората за промяна. Мисля, че това го очакват избирателите в ляво и всички демократи. Правителството на Борисов твърде дълго бавеше машинното гласуване твърде дълго пречеше на българите в чужбина да гласуват. Евтина пропаганда е, че аз назначавам членовете на Централната избирателна комисия. И преди и сега членовете се предлагат от парламента, а президентът само одобрява. Подписах веднага закона за обнародване в Държавен вестник, защото ако има извънредни избори ЦИК трябва да започне работа веднага след разпускането на парламента. Доживяхме ГЕРБ да искат вето от президента Радев, след като толкова много мои обжалвания на техни закони бяха отхвърляни“, коментира Радев.

А това е коментар на редакцията на https://youcomments.com/:

На Корни сега ще и лъсне задника!
Естествено капиталистката ще върне мандата с оправданието, че никой не я подкрепя. Егоцентризмът и е толкова голям, че дори няма да опита диалог с останалите. Заедно с Мутри вън, ДПС и партията на Слави капиталистката Корни може да изисква кабинет до края на годината. Ама откъде толкова акъл у Корни. Така може да бъде сложено началото за демонтирането на модела на Мутрата Бандит.

 
софиянци
Публична група • 1333 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 Подобни новини

Оставете коментар