Да протестираш срещу себе си! Нарича се съботаж. КАМЕЛИЯ НЕЙКОВА е новият председател на Централната избирателна комисия! Цялото ВИДЕО при президента:

Да протестираш срещу себе си!

Камелия Нейкова е новият председател на Централната избирателна комисия!

Десислава Атанасова и още една трътка от партията на гробарите бяха направени на кайма, защото погазиха закона, след като се разписаха за председател Ципов и зам председатели.Мутрата Бандит обаче заповяда на Ципов да се оттегли за да съботира Централната избирателна комисия.

„Бяхте предадени от г-н Борисов, който абдикира от отговорността“, обърна се президентът Радев към Атанасова.

След като 30 минути се караха пред президента накрая Мая Манолова каза, че не е нейна работа да предлага, но около Камелия Нейкова могат да се обединят всички. Така и стана, след като Има такъв народ предложи за председател Камелия Нейкова.

Тя е била говорител на ЦИК от квотата на БСП по време на ЦИК с председател Андреев.

Да протестираш срещу себе си. Това е най-модерната форма за прах в очите, но само в очите на българите, които не искат или не могат да мислят.

Издигни ти председател на ЦИК и после го оттегли, след като си искал 2 дни по-рано от твоята партия да е председателя, защото събрала вота на най-много българи.
Видеото:

Изпрати ти двама кметове на големи градове – Бургас и Стара Загора в Алепу да протестират срещу подпорната стена хотел на брега на морето, след като ти си дал разрешинията за издигането на хотела.

Изпрати ти мутра председател на силова федерация да прави протест пред президентството за някаква диктатура на Радев, след като си оплел държавата в малки и по-големи диктатури по общини и държавни институции.

Сбогом Мутро Бандит и никога повече не се връщай. Години ще минат докато бъдат изчистени всички клонинги мутри бандити, които създаде в държавата, но няма връщане назад.

 
софиянци
Публична група · 1432 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 Подобни новини

Оставете коментар