ЖАН ВАЛЖАН. Нов играч на политическия пазар. ЖАН ВИДЕНОВ прави първата в България социалистическа партия, което автоматично превръща БСП в …

Жан Валжан.

Нов играч на политическия пазар. Жан Виденов прави първата в България социалистическа партия, което автоматично превръща БСП една от многото капиталистически партии в държавата, каквато БСП си е.

Всички други коментари са Пунта Мара. Сега ще започнат едни обвинения, че Жан се е продал на Мутрата Бандит. Че е финансиран от мутрите с цел да стопи още повече капиталистите от БСП.
И какво ли още не.Истината е, че Жан Виденов и неговата нова партия няма да влезе в новия 46-ти парламент поради една много обективна причина – социализъм в капитализма няма.

Има и едва друга истина обаче – Жан и неговата партия би трябвало всеки ден да гърмят по капитализма. Ако не го правят ще са поредната капиталистическа партия като БСП.

Да стрелят по капитализма, не означава да гърмят Бойко Борисов и слугите му или новия министър председател и министрите му, защото те са продукти на капитализма.

Да гърмиш по капитализма означава да разкриваш всеки ден жестокостта и нечовечността на капитализма. Да се бориш срещу самата система, а не срещу продуктите и, защото продуктите се сменят но капитализмът – всеки е вълк за другия остава.

Ако не знаете кой е Жан Виденов:

Жан Василев Виденов е български политик, министър-председател на България през 1995 – 1997 г. и председател на Българската социалистическа партия от декември 1991 до декември 1996 г.
Подава оставка от заеманите постове след масови протести заради хиперинфлацията в страната.

Дата на раждане: 22 март 1959 г. (възраст 62 години), Пловдив
Съпруг/съпруга: Каталина Виденова
Родители: Васил Виденов
Образование: Московски държавен институт по международни отношения
Предишен пост: Министър-председател на България (1995 г.–1997 г.)
Деца: Васил Виденов

 
софиянци
Публична група · 1432 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 Подобни новини

Оставете коментар