Областните управители кога, че разпродадоха държавните имоти за % в джоба. Шефовете на горските стопанства кога, че разпродадоха и изнесоха гората. Директорите на държавни болници кога, че …., Полицейските шефове кога, че … Мишо Константинов на „Информационно обслужване“ кога, че … Допълвайте!

Областните управители кога, че разпродадоха държавните имоти за % в джоба.

Не знам дали знаете, но областните управители са като собственици на най-големите фирми в България за недвижими имоти.За 12 години разпродадоха срещу % в джоба десетки държавни имоти по различни схеми, които включват и изнудване и рекет и всякакви други мутренски методи.

Шефовете на горските стопанства кога, че разпродадоха и изнесоха гората. Десетки сигнали, снимки, видео заливат социалните мрежи, но прокуратурата удобно не вижда.

Полицейските шефове кога, че превърнаха областните управления във феодални стопанства за обслужване на мутрите.

Директорите на държавни болници кога, че превърнаха здравните заведения в пазар за търговия със здраве.

Шефовете на регионалните дирекции за национален строителен контрол /ДНСК/ кога, че заляха брега на морето и големите градове с бетон.

Мишо Константинов на „Информационно обслужване“ кога, че половината машини в предстоящите избори ще бъдат спрени, заради грешки, които дават, заради умишлено въведени грешни данни, както се случи във Велико Търново и Добрич на последните избори.

Допълвайте!

 
софиянци
Публична група · 1439 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 Подобни новини

Оставете коментар