РУСОФОБИТЕ, мишки, къде сте гъзоблизци? БОКО МУТРАТА, сините комунисти, червените капиталисти и всички от хранилката на Америка, защо мълчите бе за американските войници нахлули с автомати в частна собственост? Руски войници никога няма да си го позволят.

Русофобите, мишки, къде сте гъзоблизци?

Боко Мутрата, сините комунисти, червените капиталисти и всички от хранилката на Америка, защо мълчите бе за американските войници нахлули с автомати в частна собственост?

Руски войници никога няма да си го позволят.Случката от 11 май, когато на власт беше все още организираната престъпна група стигна до медиите благодание смелостта на собственика на частния цех.

Нападението е в пловдивското село Чешнегирово, а от US-посолството обявиха, че научили за него от медиите.

7 войници в пълно бойно снаряжение. Хората се паникьосали. Едното от момчетата се е наложило да го успокояват, разказа Марин Димитров, съсобственик на предприятието край Чешнегирово.

Той подава жалба във Военна полиция и вече 2 седмици чака някой да му се извини. Марин Димитров ще търси правата си в съда.

софиянци
Публична група · 1439 членове

Присъединяване към групата
Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.Подобни новини

Оставете коментар