МУТРАТА използва деца от 5 до 10 години в предизборната кампания! ЦИК, ако иска може да изхвърли партията на БАНДИТА от изборите, ако …

Мутрата използва деца от 5 до 10 години в предизборната кампания!

ЦИК може да изхвърли партията на Бандита от изборите, ако още веднъж си позволи бандитски действия с деца.

ГЕРБ е до стената! Хайката е в паника от предстоящия изборен погром и вече откровено започва да гази закона, видя Narod.bg. Шайката на Бандита в Своге изпадна дотам, че да използва деца в предизборната кампания, което законът забранява.Невръстни дечица на видима възраст между 5 и 10 години са заснети с фланелки на Мутрата, за което алармира кандидатката Кристина Касабова от ДБ.

„Скандално низко и порочно! ГЕРБ в Своге използват деца за предизборна агитация по изключително гнусен начин. Законът неслучайно забранява това (по реда на чл. 11, ал. 4 и/или чл. 11а от Закона за закрила на детето)“, написа тя.

Дамата показа шокиращите снимки как малчугани, за които политиката е повече от абстрактно понятие и надали разбират в какво са ги въвлекли, са облечени в тениски с лика на сикаджията Бойко Борисов.

Касабова напомня, че българската конституция гарантира правото на всяко дете на личен живот и ненамеса в него.
„Наша отговорност е да не позволяваме закона да бъде престъпван от онези, чийто морален компас отдавна не работи! Затова днес, с подкрепата на колегите – подадох сигнал до ДАЗД за нарушаване на правата на детето. Прилагам копие от сигнала и кадри от престъплението.

Всички ние имаме отговорност да предпазим децата от въвличане в политическа агитация и използването им за политически цели!“, пише още възмутената българка. Очаква се и ЦИК да бъде сезирана.

софиянци
Публична група · 1439 членове

Присъединяване към групата
Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.Подобни новини

Оставете коментар