Животът на майката на малкото загинало дете във Владиславово разказан от чичото на бебето. По-голямото дете е на бащата, от друга майка! Били са наркомани, а майката имала още 2 деца, бивша проститутка!

Животът на майката на малкото загинало дете във Владиславово разказан от чичото на бебето.

По-голямото, 4-годишното дете е на бащата и е от друга майка!

Били са наркомани, а майката имала още 2 деца, бивша проститутка!

„Тази жена я знам отдавна, защото тя живееше в съседния блок в Кайсиева градина. Казва се Мартина, всички там я знаят. Около 25-26-годишна е.Преди години се ожени в Сливен, където роди 2 деца. От там избяга в Германия, но без децата, които останаха при бащата.

В Германия работи като приститутка. Брат ми я измъкна от лапите на сводниците и дойдоха във Варна. Забременя от брат ми, но тъй като е наркоманка избяга и от него и отиде да живее в апартамента на това момче, където стана пожара.

Разведе го с жена му. Роди при него детето на брат ми, а другото, по-голямото дете е на мъжа с когото заживя.

Не допускаше брат ми до бебето. Твърдеше, че не е негово, а от новия и мъж, но брат ми е сигурен, защото тя избяга бременна.

Тогава аз като по-голям изтеглих брат ми при мен във Великобритания да работи тук при мен.

Имам познат техен съсед на апартамента, където стана пожара, който често е ходил у тях. Било е голяма мизерия. Надрусани, няма ток, децата в едната стая, те в другата надрусани. Последният път като ходил децата се топлили на газавия котлон, нали има едни такива реотани към котлоните.

Вероятно така е станал пожара, а те са били в другата стая надрусани, а може и да ги е нямало, защото понякога ходели на купони в съседен апартамент, като оставяли децата сами. Не знам какво точно е станало.

Брат ми са му звъннали към полунощ и той веднага отива пред блока и скача срещу Мартина с обнинение, че е убила детето му, но полицаите го успокоили“, разказа братът на почернения баща от Острова.


Варненци
Публична група • 9143 членове

Присъединяване към групата
Групата на варненци. Не злоупотребявайте със споделяне на постове, които нямат връзка с живота във Варна. Рекламите се трият. Добре дошли на всички ва…Подобни новини

Оставете коментар