Най-после! МУТРАТА БАНДИТ даден на прокурор за СЪБОТИРАНЕ на ВАКСИНИТЕ, лъжа и насаждане на страх! Евала Стойчо. Браво Кацаров.

Най-после!

Мутрата Бандит даден на прокурор за съботиране на ваксините, лъжа и насаждане на страх!

Евала Стойчо. Браво Кацаров.

Намери се един смел мъж да пусне жалба в прокуратурата срещу Мутра Методиев Борисов.

За 12 години на власт този измамник лъжеше умишлено публично по 2-3 пъти на ден.За всичко. Мутрата фалира КТБ, после с лъжи за опашка пред банката беше на път да фалира и ПИБ.

И тогава, 12 години никой, нищо.

6 месеца след падането на Мутрата от власт е пусната първата жалба за хилядите му мъжи и измами, които имат голямо обществено значение.

Мисирката на хранилката на Мутрата Бандит с шеф Кошлука, с баща фашист – БНТ, нито дума обаче, че Бойко Мутра Борисов е даден на прокурор за умишлен съботаш на ваксините.

Въпреки че другият бандит – Гешефта му е слуга.

Ако има много, много, много жалби срещу Чудовището, дори от обикновенни граждани, все ще се намери някой прокурор с топки, и съдия с топки, който да го вкара в затвора.

Това пък написа в социалната мрежа Антон Луков за другото лице на Мутра Методиев Борисов:

Някой помни ли кога лицето Борисов, Бойко Методиевич се е явявал на истински политически дебат срещу политически опонент?
Това, което помня е от много отдавна. Бяха му първите парламентарни избори(2009 г.)и той има неблагоразумието да се пробва със Сергей Станишев. И Станишев го размаза. Още по-смешното е, че на другия ден Борисов заедно с някаква агитка искаше… нов дебат, пенейки се под прозорците на Станишев.
От тогава минаха години.
Но Борисов си научи урока – знае, че е прост и си търси простите за компания. И то предимно за слушатели. За всеки случай…

Варненци
Публична група • 9143 членове

Присъединяване към групата
Групата на варненци. Не злоупотребявайте със споделяне на постове, които нямат връзка с живота във Варна. Рекламите се трият. Добре дошли на всички ва…Подобни новини

Оставете коментар