БТВ са измамниците, а не ХЛОРНИЯТ ДИОКСИД, който ми спаси живота от Ковид преди месец. Това е моята лична история, а Би телевизията да манипулират колкото си искат.

БТВ са измамниците, а не хлорният диоксид, CDS, който ми спаси живота от Ковид преди месец.

Това е моята лична история, а Би телевизията да манипулират колкото си искат.

Това чудо на снимката ми спаси живота от Ковид.
Предлагаше ми го преди Ковида мой приятел, който от години живее в Испания и го използва от 2-3 години, но не го взех на сериозно.

Като ме тръшна вируса му се обадих. Той беше оставил на майка си в България тези два флакона от снимката. Жената ми го приготви. Защото то се приготвя, и не е това, което Би телевизията ви показа.

В буркан с добро гумено уплътнение се слагат половин литър минерална вода и в нея празно бурканче, в което със спринцовка се поставят по 5 милилитра от двата флакона. Затваря се големия буркан, а в малкия между двете съставки започва химична реакция при която се отделя газ, който насища водата.

След 24 часа се слагат нови по 5 милилитра от двата флакона и така още 24 часа и хлорният диоксид е готов.За профилактика, като ваксина в 1 литър вода се слагат по 10 милилитра от жълтата течност. Този литър вода се изпива за деня с условието да е 30 мин преди храна и 30 мин след храна.

Като ме тръшна вируса слагах по 15-16-18 милилитра не в литър, а в 0,5 литра минерална вода. Може ударно и до 20-22-25 милилитра да слагате при упорит вирус. Пиех го през час по 5-6 глътки, а вечер през два часа, след като се събуждах целият вир вода от плевмонията. Отивам в тоалета и през урината всичко изхвърля. Пак пия, преобличам се и след 2 часа отново вир вода. И така цяла нощ. За 3 дни изхвърлих вируса.

Тук е мястото да уточня, че не съм вземал никакъв антибиотик, който докторите ми изписаха за да си вържат гащите.

Антибиотиците убиха десетки българи, защото сринаха имунната им система и тялото им не издържа на вируса.
Вирусна инфекция не се лекува с антибиотик, бактериална да, но не и вирусна.

Те обаче знаещите доктори блъскат с антибиотици всички наред. Затова хората не искат да влизат в болница. Знаят че отиват в ръцете на доктори, които не мислят и на които не им пука за пациента. Ако им пукаше нямаше да тъпчат болните с антибиотици и други отрови, а първо щяха да установят вирусна или бактериална е инфекцията.

Хлорният диоксид е измислен преди 100 г и до скоро големите компании за лекарства не допускаха лиценза му.
В много латиноамерикански държави дори се произвежда с държавна политика, в държавни фирми. Да сте чували за Ковид в тези държави?

Група професори медици от целия свят успяха да се преборят с фармацевтичните компании и хлорният диоксид вече се произвежда и предлага легално, но само в чужбина, не и в България.

Поръчах си го от Испания и тези два флакона са моята ваксина.

А измамното разследване на Би телевизията за хлорния диоксид може да видите на този линк.
https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/razsledvane-na-btv-zashto-hiljadi-balgari-priemat-belina-vmesto-lekarstvo.html

Варненци
Публична група • 9505 членове

Присъединяване към групата
Групата на варненци. Не злоупотребявайте със споделяне на постове, които нямат връзка с живота във Варна. Рекламите се трият. Добре дошли на всички ва…Подобни новини

Оставете коментар