БАРСЕЛОНА ГЕЙТ ли уби МИЛЕН ЦВЕТКОВ? Реален ли е този телефонен разговор преценете вие?

Звъни телефон, чува се прещракване на някакво устройство …

Дебел мутренски глас : Алооу (…………) оня (………) ме съсипа бе. Не стига че дрънка само за Барселона, ами сега и за остров искал да ръчка! Имал доказателства! Казвай кво шъ праим? План нещо има ли?

Мъжки глас: Ами те сега само него гледат. Свалихме го, сега пак иска да се намърда в телевизия! Ама ми казаха че тея документи само с него ги носил .. Не знам какво има, но ако е за онази офшорка дето е забъркана и в Барселона, ще те съсипят шефе!Дебел мутренски глас: Давай прави нещо тея документи трябва да изчезнат веднага! Иначе твоята глава ще излети! А и гледай да е нещо кротко, не мога да ти позволя фойерверки. Знаеш че всичко отива на мен!

Мъжки глас: Ще му спретнем едно активно мероприятие шефе! Тук има един наркоман дето го хванахме с малко дрога. Страх го е да не се разчуе че родителите му са известни. Ако му направи едно ПТП-це ще приберем документите. Тамън и оня ще млъкне за малко!

Дебел мутренски глас:
Действай че немаме време Утре да ми се обадиш с добри новини а пък аз ще му кажа на (………) да разкара острова. Голема грешка беше същата офшорка..
––––––––––––––––
Всички прилики със настоящи, минали събития и лица може да е случайна !

Варненци
Публична група • 9505 членове

Присъединяване към групата
Групата на варненци. Не злоупотребявайте със споделяне на постове, които нямат връзка с живота във Варна. Рекламите се трият. Добре дошли на всички ва…Подобни новини

Оставете коментар