Демократичните Европа и Америка забраниха всички сайтове .ru Руските канали: Не давайте телефоните на ваши роднини, защото фашистите в Украйна звънят на родителите украинци с новина: Вашият син е убит. Това обаче е лъжа! Синовете им са живи и здрави, но вече при руснаците. Фашистите вземат за заложници мирни граждани за да …

Руските канали:

Не давайте телефоните на ваши роднини, защото националистите фашисти в Украйна звънят на хиляди родители украинци с трагична новина:
Вашият син е убит. Това обаче е лъжа! Синовете им са живи и здрави, но вече при нас, руснаците.

Другата невидима страна на войната е вземането за заложници на мирни граждани от украинските фашисти, така наречения отряд Аргус.

Това го правят с цел да се спасят при превземането на градовете.

Не е вярно, че руски войници са ограбили магазин в Харков, каквото видео въртят европейските и атлантически телевизии.Това са украински войници и се вижда, че видеото е снимано точно с тази цел, да се тиражира в лъжливите Европейски съюз и Америка.

И много други много интересни репортажи на живо може да видите по руския канал 1, който предава на живо войната през целия ден.

Демократичните Европа и Америка обаче забраниха всички сайтове .ru

Варненци
Публична група • 9505 членове

Присъединяване към групата
Групата на варненци. Не злоупотребявайте със споделяне на постове, които нямат връзка с живота във Варна. Рекламите се трият. Добре дошли на всички ва…Подобни новини

Оставете коментар