Спряха ви руските телевизии, затова ви пускам няколко видеа от Первий канал. Киев отказа хуманитарните коридори. Доказателства, че в Украйна са открити 3 лаборатории биологично оръжие създадени от Пентагона, но западните медии мълчат! Преди слушахте Свободна Европа, сега Свободен Фейсбук, засега!

Спряха ви руските телевизии, затова ви пускам няколко видеа от Первий канал.

Третото е с доказателства, че в Украйна са открити 3 лаборатории биологично оръжие създадени от Пентагона, но западните медии мълчат!

Това, което изпуснах да заснема е как националистите в Мариупол са убили 5-ма мирни граждани и 4-ма са били ранени. Разказът е на жена оцеляла ог куршумите на фашистите.

В българските медии се върти жестокото убийство на семейство с 2 деца от руските войници.Няма да чуете и видите по българските телевизии как националистите в Украйна връщат гражданите, които искат да минат по хуманитарните коридори, за да ги използват за жив щит. Как са убили млад руски войник осигуряващ хуманитарния коридор.

Киев отказа преди минути хуманитарните коридори. Съобщи го лично министърът на Зеленски по хуманитарната помощ. На всички е ясно, защо.

Преди слушахте Свободна Европа, а през 2022 г Свободен Фейсбук, засега!

Всички руски сайтове са недостъпни за България и Европа.

Информационната война на лъжи и манипулации върви с пълна сила.

Затова ще ви пускам всеки ден по няколко видеа от Первий канал.


Подобни новини

Оставете коментар