Извращенията на фашистите! Первий канал: Стана страшно. Нацистите изнасилват анално млади момчета украинци. Гаврят се с тях, като с животни. Депутатът от украинския парламент Илья Кива: Зеленски със закон утвърди убийството на руско говорящо население в Украйна. Даде оръжие не просто на престъпници, а на извратени маняци с една цел, да убиват.

Извращенията на фашистите!

Первий канал:
Стана страшно.
Нацистите изнасилват анално млади момчета украинци.
Гаврят се с тях, като с животни.

Депутатът от украинския парламент Илья Кива:

Това, което прави в момента Зеленски е престъпление срещу своя народ. Престъпление срещу човечеството.
Със закон той даде възможност не просто на престъпниците, а на извратени маняци да получат оръжие с една цел – унищожаване на руско говорящи.
Законодателно, фактически той утвърди убийството на руското население и това е форма на геноцид.В Истанбул след срещата на външните министри на Русия и Украйна Сергей Лавров ги разби пряко в световен ефир на пресконференция:

Европа предаде собствените си ценности: Конфискува частна собственост и издава присъди без презумцията за невинност. Праща оръжие в Украйна на фашисти и наемни убийци. НАТО не може да казва на Русия дали Украйна е безопасна за Русия. Ние преценяваме това. Ще се справим със санкциите. В историята си Русия се е справяла с много кризи, ще се справим и с тази.Видеото с извращенията You tube нещо не го пуска, но ще опитам да го кача в коментарите.

Подобни новини

Оставете коментар