Далаверата с 40 лв за бежанец от Украйна върви с пълна сила. Тарикати хотелиери плащат на хазяи по 20 лв на човек, но ще вземат по 40 от държавата, тоест от всички нас! Печалбата стига до 300 %. Схемата е следната:

Далаверата с 40 лв за бежанец от Украйна върви с пълна сила.

Тарикати хотелиери плащат на хазяи по 20 лв на човек, но ще вземат по 40 от държавата, тоест от всички нас!

Печалбата стига до 300 %.

Схемата е следната:

Регистрирани хотелиери намират частни домове и плащат на хазяите от 10 до 20 лв на бежанец, като парите са само за нощувка и разходи за ток и вода. Изхранването липсва. На този вариант се навиват много украинци, които не са бедни, имат пари за храна, а престоят им излиза без пари.

Има бежанци и бежанци.Някои нямат пари за храна и не ги устройва този вариант, но има много украинци, които са богати. Пълнят торбите във веригите, слагат ги в джиповете и квартирата намерена от нашите тарикати им е добре дошла.

Парите си тези находчиви хотелиери ще вземат в края на месеца, като отчетат направените разходи. Разбира се те ще отчетат фактури с 40 лв на бежанец, въпреки че са дали от 10 до 20. Разликата от 20-30 лв ще приберат за себе си. Това е 200 процента печалба.

Далаверата се вихри във вилните зони на Варна, където има много празни къщи с подходящи условия, спални и кухня.

Имаш база, която даваш на курортисти. Зимата на морето ти е празна. Идва хотелиерът и ти казва, можеш ли да настаниш 10 души.
Мога.
1000 лв за 1 месец и поемам разходите за комуникации, съгласен ли си?
Да, става.
Хотелиерът отчита по 40 лв на ден на украинец, което е 1200 на месец.
За 10 души е 12 000 лв.
На хазяите дава най-много 2000 на месец.
10 000 е печалбата му от 10 души.
Чака си парите си от държавата през април.


Подобни новини

Оставете коментар