Мръсниците от САЩ зорлем вкарват България във войната срещу Русия. Словакия днес се съгласи да даде С-300 на Украйна. В петък убийците САЩ чакат отговор от България. Преди минути посланика на Русия ни предупреди официално. Путин: Който даде оръжие на Украйна влиза във войната срещу нас.

Мръсниците от САЩ зорлем вкарват България и Словакия във войната срещу Русия.

Словакия днес се съгласи да даде С-300 на Украйна. Министърът на отбраната на САЩ – Остин е на посещение в тази бивша социалистическа държава, която има съветско оръжие.

В петък, утре, убийците от САЩ чакат отговор от България. Остин пристига в София за да иска нашите С-300, да ги пратим в Украйна и влезем във войната с Русия. Тоест ставаме мишена. Украинците дори няма да ни платят най-модерното оръжие, което притежаваме. В замяна измамниците от САЩ щели да ни пратят ракети Пейтриът.

Конгресът на САЩ приевоенна помощ от 800 милиона долара за Украйна с уточнението, че няма да праща войски в Украйна. Праща обаче ракетите на България и Словакия, като по този начин ни въвлича директно във Войната. България има 2 батареи С-300, а Словакия – една.

Преди минути посланика на Русия ни предупреди официално в профила си във Фейсбук, че България ще направи огромна грешка, ако прати С-300 в Украйна.

Преди дни Путин обяви България в Черния списък като държава враг, тъй като е член на НАТО.
Путин беше пределно ясен:
Който даде оръжие на Украйна влиза във войната срещу нас.

Ракетните установки С-300, които България внесе от СССР през 1989 г могат да поразяват цели на 1000 км. Те служат за противовъздушна отбрана.

Тук е мястото да припомним, че Варна се намира на 500 км от Русия през Черно море и цялото ни крайбрежие става мишена за руснаците, ако България влезе във войната като даде на Украйна своите С-300.


Подобни новини

One Thought to “Мръсниците от САЩ зорлем вкарват България във войната срещу Русия. Словакия днес се съгласи да даде С-300 на Украйна. В петък убийците САЩ чакат отговор от България. Преди минути посланика на Русия ни предупреди официално. Путин: Който даде оръжие на Украйна влиза във войната срещу нас.”

 1. КАТ РУСИЯ НЯМА ВТОРА ТЪЙ МОГЪЩА НА СВЕТА ТЯ Е НАШАТА ПОД-ПОРА ТЯ НЕШТА ВИСОТА ! –

  КАТ РУСИЯ НЯМА ВТОРА
  ТЪЙ МОГЪЩА НА СВЕТА
  ТЯ Е НАШАТА ПОД-ПОРА
  ТЯ НЕШТА ВИСОТА !

  https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10758&p=poetbg&title=%CA%C0%D2+%D0%D3%D1%C8%DF+%CD%DF%CC%C0+%C2%D2%CE%D0%C0+%D2%DA%C9+%CC%CE%C3%DA%D9%C0+%CD%C0+%D1%C2%C5%D2%C0+%D2%DF+%C5+%CD%C0%D8%C0%D2%C0+%CF%CE%C4-%CF%CE%D0%C0+%D2%DF+%CD%C5%D8%D2%C0+%C2%C8%D1%CE%D2%C0+%21+-


  СТЕФАНЪ Д-РЪ ДИМИТРОВЪ ЧОЛАКОВЪ
  19.03.2022 – ВРАЦА – БЪЛГАРИЯ МИЛА ЗЕМЯ НА ГЕРОЙ, НЕ СПИРЕН И МОЩЕН Е ТВОЯТ ВЪЗХАД …
  НЯКОЙ ЩЕ БЯГАТ ВЪВ ВЛАШКО ДА СЕ СПАСЯВАТ !

Оставете коментар