НАТО взе територия от България за ракетни установки срещу Русия. Вече сме участници във войната! Русия предупреди с документ своите, че фашистите са пуснали в Черно море много мини. Течението може да ги докара до Варна и Бургас!

НАТО взе територия от България за ракетни установки срещу Русия.

Вече сме участници във войната!

САЩ поискаха и получиха част от територията на България, ограденото пространство на картата, за да си разположат много ракети на ракетни установки като част от Източния фронт, който НАТО изгражда в цяла Европа с 100 000 войници и много военна техника.

За целта не е нужно гласуване в Народното събрание, защото България е част от НАТО.

Според информацията, която се споделя от разузнавателните служби на редица държави на Балканският полуостров, зоната ще е военна и в нея по-добре да няма български граждани, които по собствено желание ще се изселят, за да не станат жертви.Всички, които се намират в момента в този почти обезлюден район на България, едва ли ще бъдат обезщетени за изселване от района!

Новата зона, която е южната част на Източния фронт на НАТО вече е договорена с българското правителство и Алианса вече разполага военната си техника с която да брани източният фронт на съюза.

Сега някои разбирачи ще кажат, че тази новина е фейк. Че трябва разрешение на Народното събрание. Не не трябва никакво разрешение от никой за да премести НАТО войските си от едно място в България на друго място.

Не е фейк, защото Кирил Петков и шефът на Пентагона – Остин на пресконференция признаха, че НАТО праща 100 000 войници в Европа, като в България те ще са 900. Целта е да се засили Източния фланг на НАТО. Очертаната територия на България на снимката е част от Източния фланг на НАТО. Кирил Петков дори се похвали, че командир на ротата ще е български офицер.

Това прави България мишена на руските ракети. Русия призна днес, че за първи път във войната в Украйна е използва свръхзвукова ракета Кинжал, като с нея е унищожен склад за боеприпаси в Западна Украйна. Кинжал поразява от 2000 км с прецизна точност, като се движи с 6000 км в час и е неуловима.

Да напомним, че очертаната територия е на 500 км от руските кинжали, а София е само на 1000 км.

Министерството на отбраната изпрати документ предупреждение до всички свои военни, че фашистите са пуснали мини в Черно море.

Това означава, че тези бомби течението може да докара до плажовете от Варна до Бургас.


Подобни новини

One Thought to “НАТО взе територия от България за ракетни установки срещу Русия. Вече сме участници във войната! Русия предупреди с документ своите, че фашистите са пуснали в Черно море много мини. Течението може да ги докара до Варна и Бургас!”

  1. Аз съм си аз

    Измет. Боклуци. Продажници.
    Вън от България. Всички изменници заедно с НАТО вървете на м@йната си !!!

Оставете коментар