Министър председателят Кирил Петков пред БНТ: До седмица, две приемаме закон, който позволява на европейската прокуратура да има свои разследващи в България и Бойко Борисов ще влезе в затвора!

Министър председателят Кирил Петков:

До седмица, две приемаме закон, който позволява на европейската прокуратура да има свои разследващи в България и Бойко Борисов ще влезе в затвора!

Това не е фейк.

Изобщо, за всяка публикация трябва да се обяснява, че не е фейк, защото Негово Величество Интернет направи така, че всяка новина да се поставя под съмнение.

Та тази новина беше официално съобщена от говорителя на министър председателя Кирил Петков тази вечер по Българската национална телевизия.

Ако Кирил Петков е фейк, говорителят му е фейк, БНТ е фейк, значи и тази новина е фейк.Защото слугата на Мутрата Бандит Борисов – българската прокуратура, която се издържа от вашите пари отказва да разпита Васил Божков, който е готов да влезе в затвора, но само заедно с Бойко Борисов.

Защото е изнудван за подкуп и е дал подкуп. Готов е да се жертва. Всеки дал и взел подкуп влиза в затвора.

Но българската прокуратура е адвокат на Мутрата Бандит Борисов, затова на сцената излиза европейската прокуратура с независими прокурори и следователи в България.

Дано не са българи, защото Мутрата Бандит Борисов ще ги заплаши, тероризира и купи. Пак ще говорим.


Подобни новини

Оставете коментар