ФАШИСТИТЕ. Русия дава зелен коридор за пленените с българи кораби в Мариупол, украинците обаче не дават, обяви Марин Райков, бивш служебен министър председател и вечен посланик.

Фашистите.

Русия дава зелен коридор за пленените с българи кораби в Мариупол, украинците обаче не дават, обяви Марин Райков, бивш служебен министър председател и вечен посланик.

Властите ни продължават да работят усилено, за да може двата кораба „Рожен“ и „Царевна“, в Украйна, да бъдат безопасно изведени от зоната на военни действия.

Министър председателят Кирил Петков обясни на жени на наши моряци, че е по добре мъжете им да си останат в Мариупол.Не каза обаче цялата истина. Че фашистите на Украйна не пускат двата кораба с български моряци, защото им трябват за заложници.

Руската страна във вербална нота е дала съгласие за създаване на „син безопасен коридор“, съобщи посланик Марин Райков, който представя България в Международната морска организация.

„Настоях, че това далеч не е достатъчно за изтеглянето им, защото имаме нужда от тясно координирани действия на двете воюващи страни – украинската и руската, за да гарантираме безопасността на нашите кораби“, обяви Марин Райков.


Подобни новини

Оставете коментар