Google наложи финансови санкции на всички български сайтове, които пишат за войната в Украйна, ако публикациите ….. Този знак Z се появи в небето над Владиславово във Варна точно когато руснаците спасиха българските моряци в Мариупол. Снимката е на Kalchev Boyko, 12.04.2022

Google наложи финансови санкции на всички български сайтове, които пишат за войната в Украйна, ако публикациите са с за твърдения, според които жертвите са отговорни за собствената си трагедия, или подобни обвинения на жертви, като например твърдения, че Украйна извършва геноцид или умишлено атакува собствените си граждани.

Мейлът до youcomments.com е получен в 20,59 ч снощи. Ето съдържанието му:

Вашият идентификационен номер на издател:
pub-7168857025677488 Вход
Важно известие: Актуализация във връзка с Украйна

Здравейте,

Поради войната в Украйна ще поставим на пауза възможността за приходи от съдържание, което експлоатира, отрича или оправдава войната.Моля, имайте предвид, че вече налагаме мерки по отношение на твърдения, свързани с войната в Украйна, когато те нарушават съществуващите правила (например правилата за опасно или обидно съдържание забраняват осигуряването на приходи от съдържание, което подбужда към насилие или отрича трагични събития). Целта на тази актуализация е да изясни, а в някои случаи – да разшири указанията за издатели във връзка с този конфликт.

Поставянето на пауза се прилага, без изброяването да е изчерпателно, за твърдения, според които жертвите са отговорни за собствената си трагедия, или подобни обвинения на жертви, като например твърдения, че Украйна извършва геноцид или умишлено атакува собствените си граждани.

Поздрави,
Екипът на Google AdSense

В същото време в небето над варненския квартал Владиславово се появи този знак. И това не е случайно.
Този знак се появи в небето над Владиславово, точно когато руснаците спасиха българските моряци заложници на фашистите? Руснаците им осигуриха хуманитарен коридор до България? И на кого благодари Кирчо?


Подобни новини

Оставете коментар