ПИКАЯТ, затова МИЕМ по сред бял ден, обясниха работници на частна фирма, на която плаща общината! Разписвам се срещу 1800 лв, вземам 800. Къде отиват другите 1000, пита шофьорът на камиона? ВИДЕО:

Пикаят, затова мием по сред бял ден, обясниха работници на частна фирма, на която плаща общината!

Разписвам се срещу 1800 лв, вземам 800. Къде отиват другите 1000, пита шофьорът на камиона?

Случката се разигра на 16 април 2022 г на спирка Тракия в центъра на Варна.

Както си чакат на спирката гражданите бяха изненадани със струя вода. Възмутени, не възмутени хората трябваше да отстъпят пред маркуча.

След това двамата работници обясниха:Пикаят през нощта, затова мием през деня. Така ни наредиха шефовете. Работя по 16 часа, на две места. Няма шофьори. Тахографът в машината не е включен. Ако е включен в определен час сигнализира за почивка. Като минат 8 часа работа двигателят на камиона спира. А сега какво, роби сме.
Разписвам се срещу 1800 лева, вземам 800. Къде отиват останалите 1000? Имало глоби от общината. Общината ни плаща. Частна фирма сме, на ДПС, една от останките на Титан.
Иди и виж какво стана на подлеза на Патриарха? Карат ни да мием и подлезите. И като започнахме за минути подлезът се напълни. Шахтите пълни и водата няма къде да отиде“, обясниха работниците.

Видео:Подобни новини

Оставете коментар