Лъсна им отново задника на фашистите! Международната морска организация IMO обяви, че фашистите са блокирали 500 моряци на 84 кораба. Руснаците дават зелен коридор, фашистите не дават. Голям късмет за българските моряци, че се спасиха от фашистите!

Лъсна им отново задника на фашистите!

Международната морска организация IMO обяви, че фашистите са блокирали 500 моряци на 84 кораба. Руснаците дават зелен коридор, фашистите не дават. Голям късмет за българските моряци, че се измъкнаха!

Генералният секретар на организацията Китак Лим призна, че Руската федерация е дала зелен коридор, но украинците не са съгласни.

Много от корабите вече нямат достатъчно екипаж за да плават, каза Лим.Това се отнася и за българския кораб Царевна, а другият кораб с български моряци е заложник на пристанището в Одеса.

Фашистите обявили готовност за освобождаването на корабите, но след края на военния конфликт. Тоест ще ги държат като жив щит срещу руснаците.

Международната морска организация и Международната организация на труда се обърнаха към Червения кръст, Лекари без граници и Върховния комисар на ООН за бежанците с искане за изпращане на провизии на заложниците моряци.

Украйна не допуска чуждестранни медии до пристанищата си.


Подобни новини

Оставете коментар