Александър Николов сменя Портних като кмет на Варна. Предизборната кампания започна година преди вота!

Тъмни облаци над главата на Портних. Нов играч заплашва наредения му мач за 4 мандат като кмет на Варна.

Настоящите национални избори са предизборна кампания и за кмет на Варна, нищо че вотът е през есента на 2023 г.

Александър Николов заплашва нареденият мач на Портних, който той се мъчи сам да свири.

Сериозни нови играчи навлизат в политиката и заемат позиции за дълаг пас в сърцето на противника.Докато Портних се занимава с нерешителния Благомир Коцев и неговите пробити адвокати, съвсем нов играч ударно влиза на политическата сцена и набира скорост – Александър Николов, зад който стои собственикът на „Хидрострой“ Велико Желев.

Николов беше зам. областен управител на Коцев.

ГЕРБ се будалкат по между си дали кметът на Младост Христо Христов или кмета на Владиславово …… ще са наследниците на Портних. В същото време местният независим Пасев се присламчва към стола.

От друга страна в къщичката на Портних в община Варна знакови фигури като Христо Атанасов и други общинари се пробват да редят мача в тяхна полза. Там Портних ги пуска по пързалката и им дърпа конците чрез председателя Балабанов.

Изненадващо за Портних обаче е че знакови сръбски ПР специалисти са поели кампанията на Български Възход във Варна.

Янев неочаквано се появи посрещнат от доста варненци.
Започна да се говори че Александър Николов може да реализира два сигурни мандата и евентуален 3-ти, ако на национално ниво се покачи резултатът.
Всичко това рязко пренасочи интереса и знакови фигури започнаха да спрягат Александър Николов за нов кмет на Варна, вместо Портних и евентуалният му четвърти мандат.


Подобни новини

Оставете коментар